1 / 18
 
Ātrā vērtēšana:
Sūta ...
IMG_6469    
edips » IMG_6469 (2) [Edijs Pālens]
Reportāžas 1 2
Pievienot komentāru vai balsot:

Komentāri:

#1 Anonīms 13.05.2009 07:44

es ieniistu sho pasauli.... ieniistu taapeec ka visur ir tikai vardarbiiba, visu izniicina, visus pakljauj verdziibai, viss ir tik netaisni, jaaciesh ir tiem vismazaak vainiigajiem, vismazak pasargatajiem, tiem kas grib dziivot uz pasaules - skaistas, tiiras, sakoptas, savas zemes - tiem to iisti neljauj, visur likumi tikai ierobezho, visu atnjem, dala, apdala.... domaajot par to visu - asaras aciis sarieshas.... raudaat gribas aiz bezspeeciibas kaut ko mainiit... un jeega no visiem shiem protestiem, balsu vaakshanaam, veeleeshanaam, luugumiem absoluti nekaadas.... taa pat bez mums visu izlemj, mums tikai acis aizmaalee, iestaastot, ka mees ar balsojumiem un luugumiem kaut ko speesim it kaa panaakt sev par labu.... taa vien gribeetos dziivot uz kaadas neapdziivotas salas, kur nav civilizaacijas, kur nav likumu un nav ierochu, kur nav valdnieku un nav galma aakstu... vienkaarshi dziivojot baudiit to, ko shii zeme mums speej sniegt - zalju zaali smarzhojoshu, baltas irdenas smiltinjas, augliigu zemi, kokus, ziedus, saulleektus un saulrietus, lietu un veeju, tik bagaatu floru un faunu.... sirds tik ljoti saap, ka nespeejam mees to ikdienas steigaa, stresaa un bardakaa redzeet un noveerteet. ak Dievs, ko Tu dari ar pasauli, kaapeec Tu to izniicini.... kaapeec Tu to izniicini????
#2 Anonīms 13.05.2009 12:16

Ne Dievs to pasauli iznicina, bet mes pashi ar savu alkatibu, mantkaribu un neapslapetas velmes pec labklajibas un ertibam :((((. Dievam sap par musu izdaribam, bet vinsh ciena un pienem musu izveli ta rikoties :(((

Albuma informācija

 

Māmiņu klubs akcijā pie Ministru kabineta.

Lietotāja albumi: 152 / 197

Par lietotāju

 
  • edips
  • Reģistrējies:08.08.2007
  • Albumu/Attēlu skaits:197 / 3625

Funkcijas

Attēla rekvizīti

 
  • Augšupielādēts:12.05.2009 14:14
  • Attēla izmērs:2592x3888
  • Faila izmērs:338 KB

Atslēgvārdi

Ieteikt atslēgvārdus

Ieteikt atslēgvārdus (atdalot ar komatu)

Jūs varat ieteikt jaunus atslēgvārdus šim attēlam. Ja attēla autors tos apstiprinās, tie parādīsies attēla atslēgvārdu sarakstā.