Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Foto: Anrijs Požarskis (''Sestdiena'') Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Foto: Anrijs Požarskis (''Sestdiena'') Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Kvinoja pirms apstrādes ir ļoti rūgta, tāpēc pēc nokulšanas katram graudiņam tiek noņemts sēklas apvalks. Foto no kreisās puses - kvinoja uzreiz pēc nokulšanas, pa vidu ir rūgtie sēkliņu apvalki, bet pa labi sēkliņas, kas tiek iepakotas tirgošanai un ēšanai. Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Foto: Anrijs Požarskis (''Sestdiena'') Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
|
Par lietotāju
Funkcijas |