Skatīt ar Cooliris! Slīdrāde
Arom

Domājat, ka aromterapija aprobežojas ar trauciņu un tējas svecīti? Aromterapeite Iveta Vietniece var pastāstīt par daudz un dažādiem veidiem, kā izbaudīt aromāta dziedinošās īpašības. Norunājam, ka veidosim par to kādu plašāku rakstu.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Atklasana
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
aurasoma

Aura-Somas speciāliste Alīna Voronova savā stendā operē ar krāsainām pudelītēm un tādu kā kabatas bateriju. "Cilvēks ir būtne, kas pārtiek ne tikai no ēdiena, ūdens un gaisa, – mums vitāli svarīga ir arī saules gaisma, bet šajā zemē tas parasti ir deficīts. Mūsu zemapziņa zina, kādas krāsas no saules spektra mums vajadzīgas. Aura-Soma izmanto iekrāsotu gaismu, kurā ir arī minerālu un augu enerģijas." Ja paspīdina cauri pudelītei gaismiņu, rodas sajūtas – dažādas sajūtas atkarībā no krāsas. Nopietni! Un tādējādi mēs saņemam trūkstošo saules spektra daļu.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
festivals
Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Jantras

Jantras – dažādo dievišķo aspektu attēli. "Kad cilvēki dzied OM, uz metāla plāksnes uzbērtas smiltis sastājas līdzīgā rakstā kā šrī jantrai," vēdiskajās zināšanās dalās Andris Kraņevskis. "Lai darbotos ar jantrām, nav jābūt kādā sakarā ar budismu vai hinduismu – tās strādā visiem, jo dievišķais ir viens. Tas ir kanāls, atslēga vai "tālvadības pults", ar ko jūs aktivizējat attiecīgo – veiksmes, mīlestības, materiālās labklājības u.tml. – kanālu zemapziņā." Kā zināt, kuru jantru man vajadzētu? Sajust, kura uzrunā, norezonē. Jantra ir enerģētiskais instruments, kas jālieto – jāmeditē, jāfokusē uz to vēlme, vismaz jātur redzamā vietā, skaidro Andris. Starp citu, arī ugunskrusts ir jantra!

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
rekonekcija

Jauns svešvārds manā vārdnīcā – rekonektīvā dziedināšana. Olga Dzene, sertificēta rekonektīvās dziedināšanas praktizētāja, skaidro, ka tas ir kvantu fizikas virziens, kurā tiek izmantotas vibrācijas un frekvences. Process iedarbina dziedinošo spēku, kas ir mūsos kopš dzimšanas un ko mēs dzīves laikā neviļus noplicinām.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
sals

Šajā stendā varēja iegādāties dažādus maģijā nepieciešamus priekšmetus, kristālus un pašas saimnieces Sanitas Sīkles īpašā veidā (Zaļajā ceturtdienā, Pilnmēnesī) pagatavota melnā sāls maisiņus. Tajā ir 6% pelnu, kas bagāti ar jodu, kāliju, kalciju, varu un cinku. Pagatavošanas process "balto nāvi" atbrīvo no smagajiem metāliem un dara ievērojami veselīgāku.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Sohan

Iespējams, arī tev noderēs vēdiskās medicīnas eksperta Sohana Viira (Sohan Viir) tēja, kas palīdz tikt galā ar astmu, infekcijām, lieko svaru, pavājinātu imunitāti. Trīs mēnešu kurss līdzsvaros nervu un muskuļu sistēmu, attīrīs asinis. Tev vajadzēs 2 zaļā kardamona auglīšus, 2 melno piparu graudiņus, 2 cm svaiga ingvera, ¼ citrona, 2–3 piparmētras lapiņas un krustnagliņu. To visu samal putriņā un 5–6 minūtes vāri pusotrā glāzē ūdens. Paliks aptuveni puse tilpuma. Var pievienot melno sāli. Svara samazināšanai liec puscitrona sulu, enerģijai – pievienot pustējkaroti medus. Dzer 2–3 reizes dienā (vasarā – vienreiz dienā). Sievietes stāvoklī gan to drīkstot dzert vienreiz dienā, bet bērni – kādus 10 ml.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
vilks

Petras Dabrišius festivāla atklāšanā rībināja savas lielās šamaņa bungas, un tās manī patiesi iekustināja kādas ļoti senas atmiņas, kas spilgtas un dzīvas ir vēl otrajā festivāla dienā. Tā tam jābūt, senais rituāla instruments paplašina apziņu un ļauj labāk iepazīt pašam sevi, skaidro lietuviešu šamanis, kurš patiešām dzīvo mežā kopā ar vilkiem un citiem mežonīgiem dzīvniekiem, sazinās ar zvēriem, putniem, kokiem un garu pasauli. Ja vēlies aizbraukt uz viņa izveidoto Spēka vietu, meklē Žvėrinčius.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -
Zimes

Austrumu cīņas un medicīnas meistars, dharmas skolotājs Oļegs Onopčenko spēka zīmes vispirms uzzīmē tieši uz ķermeņa un pēc tam īpašā rituālā aktivizē. Cik ilgi tās darbosies? Kamēr noies dabiskā veidā. Steidzināt nevajag.

Komentāru skaits: 0 - Vērtējums: -

Albuma informācija

 

Festivāls Destiny's Gift

Lietotāja albumi: 36278 / 69855

Par lietotāju

 
  • Delfi Foto
  • Reģistrējies:22.07.2007
  • Albumu/Attēlu skaits:70558 / 1913008