Запусти Cooliris! Авто-просмотр
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 2

Sunītes Elsas saimnieks Andrejs stāsta, ka viņa gluži kā mazs traktors izvandīja tomātu klumbu un sedēja tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 2

"Mans parasti kārtīgais retrīvers reiz kārtīgi paspēlējās smiltiņās. Uz mēnesi izīrējām istabiņu mazpilsētā un jau trešajā dienā viņa izrevidēja palodzi no pilnībā nevajadzīgajiem garšaugiem. Pie reizes izlēma utilizēt arī cosmopolitan žurnālus. Nav lieki pieminēts, ka pilnu mēnesi tur tā arī nenodzīvojām," stāsta Marta Kaliņa.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 3

"Sisim ģīmis tāds nevainīgs,kad desu no galda norāvis un no abi gali noīsinājis!" stāsta viņa saimniece Sandra Vicinska.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 4

“Viņš pats apgāzās, nopietni!” Ar šādu skatiRebeka katrus nedarbus mēgina mīkstināt, stāsta viņa saimniece Līva Priede.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 5

Vanessas lielie nedarbi.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 6

Susura Leonarda lielās blēņas.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 7

Mazs cinītis gāž lielu vezumu.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 8

"Basko ir ārkārtīgi mīļš žuļiks. Ja neesam parūpējušies ar ko nodarboties, kamēr neesam mājās, Basko noteikti pats sev atradīs izklaidi. Šis ir tikai neliels ieskats. Basko augustā palika gadiņš un nu jau sāk palikt rāmāks," stāsta viņa saimniece Dace.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 9

Krista Salmiņa stāsta, ka vinas mīluli sauc Brūka, un februārī viņa svinēs 2 dzimšanas dienu. Brūka viņas ģimenē esot īsta zvaigzne un personība. Sunītes nedarbu skaits samazinājies vien ap šo laiku. Viņa atklāj, ka pirmais gads bijis nedarbu pilns, katru dienu, pārnākot mājās, gaidīja kāds pārsteigums - apgāzti puķupodi, izrevidēts garšvielu plauktiņš un iznēsāts pa visu māju, sagrauztas neskaitāmas lietas.. izbārstīta miltu paka, kuras iepakojums pēc tam atrasts Brūkas gultā.
Foto redzami daži nedarbi - sagrauzts elektroniskais pulkstenis-termometrs, dīvānā ievilkts un izgāzts ievārījuma spainītis, sagrauzta spuldzīšu virtene, saplosīta slotiņa, sadriskāts roku dvieļu iepakojums! Bīstamākais bija atgadījums ar dzīvsudraba termometru! "Brūka to atrada, nezināmā veidā nočiepa un sagrauza sīkās skaidiņās.. Paldies dievam, ka ar pašu vaininieci viss ir kārtībā, dzīvsudrabs netika apēsts! Bet pārbīlis bija ne pa jokam!" atklāj Krista.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 10

Raimonda Vesere stāsta, ka viņas kaķim Bacardi ļoti interesējās par uz palodzes augošo puķi, līdz beidzot savu interesi apmierināja. "Viņa regulāri gribēja to pakožāt un paraustīt aiz lapām, kas dēļ vieglā poda svara parasti beidzās uz zemes. Labākais pēc tā ir viņas sejas izteiksme - Jā, tā biju es! Nu un?" atklāj Raimonda.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 11

Viens no postiem, ko nodarīja Santas Lārmanes pieci kucēni laikā, kamēr izauga līdz nākošajiem saimniekiem. "Viennozīmīgi, varenākais veikums, vismaz manās mājās un, cik zināms, līdzvērtīgs diždarbs jaunajās mājās nav tapis," stāsta Santa.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 12

"Tas ir mūsu Gustiņš. Šovasar nosvinēja savu otro Dzimšanas dienu. Fantāzija uz nedarbiem ir apbrīnojama. Katru dienu eju mājās un gaidu "Dzīvokļa brīnumainās pārvērtības". Ar Gustiņa palīdzību esam veikuši remontu abās istabās, virtuvē un koridorā. Nomainītas gan grīdas, gan tapetes. Ļoti garšo saimnieka apavi, bet neskādē arī citas mantas. (telefona lādētājus, zobu birstes, albumus, salvetes, sveces, apģērbu, linoleju, vadus, kas apslēpti grīdu kāju līstēs, u.c.) Bet mēs viņu mīlam!" raksta suņuka saimniece Madar Fiņķe.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 13

Montijs kādu dienu bij izdomājis, ka jāsagrauž visi jaunie paklājiņi un drēbes, dvieļi, pledi un plastmasas maisiņi. Lieki piebilst, ka tas viss grūti nāca ārā, stāsta Montija saimnieks Mikus Bērziņš.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 14

Suņuka saimniece Daniela Izotenko: "Barons dažreiz pārsteidz "mammu" ar kaut ko negaidītu mājās! Enerģijas bumba. Konkrētais nedarbs bija viņa jaunais spilvens!"

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 15

Kaķenītes Bellas saimniece Brita Laura Vespere stāsta, ka Bella bija laimīga savās jaunajās mājās, taču viņai tur esot pietrūcis dabas, jo iepriekš dzīvoja dārzā. Lai nebūtu jāēd saimnieku krāšņumaugi, Bella tika pie sava "auga". Tā nu dienas laikā kaķene kārtīgi samīļojusi savu jauno augu.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 16

Suņu meiteņu Dārtas un Klēras saimniece Elita Diena stāsta, ka Dārta (tā, kurai mutē ir manta) esot liela palaidniece: "Klēra uz šī dīvāna divus gadus dzīvojās,bet kad paņēmām Dārtu ilgi nebija jāgaida kad dīvāns tika plosīts,līdz nebija vairs lietojam. Tāda ir mūsu mīlule, protams, arī aizskari ir bijuši saplosīti."

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 17

"Mazie razbainieki tika atstāti uz kadu pusotru stundu vienu, un aiz garlaicības izrotāja māju savā gaumē - apgrauza vadus, kurus uzskatīja pa nevajadzīgiem, norāva aizskarus jo vajadzēja gaišāku telpu, noņēma puķes no palodzes, lai vairāk vietas paskatīties pa logu, un galvenais darba papīrus izgrauza no mapēm, jo laikam viņiem nepatika, kad tie atrodas tieši tur. Un, man atbraucot mājās, abi razbainieki laimīgi sagaidīja, jo domāja, ka paveikuši labu darbu," atklāj suņu puiku saimniece Džeina Anna Sekava.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 18

Greisas mazais nedarbiņš.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 19

Pablo nesen apritēja viens gads, bet kā stāsta viņa saimniece Lāsma Katkovska, suņukam nedarbi vēl aizvien prātā. Attēlā ir iemūźināts Pablo visnesenākais nedarbs, kurš acīmredzami, norāda, ka pašlaik suņuks nav apmierināts ar istabu iekārtojumu, un vińa skatījumā vanassistabas piederumi labāk iederas gułamistabā. "Visas dienas garumā cītīgi tika mainīts istabas iekārtojums, uz vińam tīkamāku," atklāj Lāsma.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 20

Kā stāsta murrātāja saimniece Madara Mileiko, Vinstonam mājās kārtība nav pieņemama lieta.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 21

Decembrī blēņdarim Hugo paliks trīs gadi. Viņa saimniece Ingūna Zariņa atklāj, ka vienu no reizēm, kad suņuks tik atstāts mājās viens, viņš nolēmis paplosīties pa vannas istabu. "Kad ieradāmies, viņš izlikās, ka to nebūtu darījis," viņa piebilst.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 22

Lolu saimniece Ilze Zavisa sauc par dizaineri, ir lietas, kas viņu uzrunā - pinumi, salmu un koka materiāli, kā arī manu apavu rotājumi. Viņa stāsta, ka sunīte savu pīto gultu sasmalcinājusi trīs dienu laikā, no tās palika pāri tikai paliktnis. Turpretim groza vāku viņa padarīja mazāku, bet neiznīcināja pilnībā, jo nepaspēja. Tāpat arī saimnieces vasaras kurpēm un ziemas zābakiem kaitinošie rotājumi bija jānoņem, nav ko pārspīlēt. Arī augi un ziedi, kas ir uz grīdas, viņas acu augstumā, ir paredzēti viņai, tāpēc graužami, stāsta Ilze. "Mīlu savu suni, nevaru pat pabārties uz viņu, jo smiekli nāk, paskatoties uz viņas vainīgo skatienu...," viņa piebilst.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 23

Diānas Tammes suns Piko kādā lietainā dienā garlaicības mākts nolēmis ieskatīties, kas matracim vēderā.

Комментариев: 0 - Рейтинг: -
Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas - 24
Комментариев: 0 - Рейтинг: -

Информация об альбоме

 

Konkurss: Mana mīluļa lielās blēņas

Альбомы: 24726 / 69855

Данные пользователя

 
  • Delfi Foto
  • Зарегистрирован:22.07.2007
  • Альбомов/фото:70558 / 1913008